BACK TO LIST
https://www.achterbergbv.com/components/com_focusblog/files/images/large/801631_software_ontwikkeling.jpg

Software ontwikkeling

18/11/2012

De software wordt ontwikkeld door onze eigen software engineers. Onze ervaring en kennis op het gebied van elektrische-, hydraulische- en pneumatische aandrijvingen, afvullen en wegen, scanners, barcodes, vision systemen, robots, bussystemen, visualisatie en machineveiligheid stelt ons in staat om de machine of het proces uit te rusten met de juiste PLC, HMI en SCADA software en deze aan te vullen met de wensen van de klant. Het blijft tenslotte toch maatwerk.

De basis voor een goed werkende machine of proces is een analyse die wordt vastgelegd in een functionele omschrijving. De functionele omschrijving kan door u worden aangeleverd of door ons worden opgesteld.

Na het programmeren en de bureautest wordt de inbedrijfname gedaan. De voorbereiding wordt zo gedaan, dat we op locatie minimale stilstandtijd hebben.

Na de inbedrijfname wordt uw personeel getraind om op de juiste manier te werken met de software.

G. Achterberg Elektrotechniek B.V. is specialist in Siemens Step 7.

Maar we kunnen veel meer. Onder andere:
Beckhoff
B&R
Mitsubishi
Eaton

Misschien heeft u uw keuze al gemaakt voor een bepaald merk. Zoniet, dan kunnen wij u helpen hierin een keuze te maken. Wij zijn niet merkgebonden en elk merk heeft nu eenmaal zijn eigen specifieke eigenschappen.

Twitter

Contactformulier

Loading...

Deel deze pagina

Referenties